Herroepingsrecht/retourneren
Je hebt wettelijk het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Alleen de kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening. Deze kosten worden bepaald door het gewicht en de vervoerder van het pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dienen de artikelen ongedragen, onbeschadigd en met aangehecht kaartje in de originele verpakking te worden teruggezonden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact opnemen via het contactformulier. Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag teruggestort op de (bank)rekening welke is gebruikt tijdens het plaatsen van je bestelling. Dit duurt maximaal 14 werkdagen.

Mocht er niet aan een van bovenstaande criteria worden voldaan, dan behoudt Fairytale Fashion zich het recht voor om niet te crediteren!

Het herroepingsrechtformulier kan  HIER  (PDF) worden gedownload. Stuur de artikelen inclusief het herroepingsformulier naar onderstaand adres.

Ruilen
Wil je een artikel ruilen voor een andere kleur of maat? Dan gelden dezelfde regels als voor retourneren: ongedragen, onbeschadigd en met aangehecht kaartje. Kijk eerst op de website of het gewenste artikel er -nog- is, of neem contact op middels het contactformulier.
Om zoveel mogelijk teleurstelling te voorkomen raden we je aan om alle informatie aangaande een artikel goed door te nemen! Alle artikelen zijn gemeten en zo duidelijk en volledig mogelijk omschreven. Twijfel je? Neem dan vooral eerst contact met me op via het contactformulier.

N.B.: Om hygiënische redenen kunnen oorbellen en pruiken niet worden geruild.

Het retourformulier kan je  HIER  (PDF) downloaden. Stuur de artikelen inclusief het retourformulier naar:

Fairytale Fashion
Lindenlaan 2
6301HB Valkenburg
 

Let op! Zonder bewijs van verzending kan ik geen verantwoordelijkheid nemen voor pakketten die zijn zoekgeraakt in de post. Stuur daarom artikelen altijd terug met track & trace code.

© 2019 - 2021 Fairytale-Fashion.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel