Herroepingsrecht/retourneren
Je hebt wettelijk het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Alleen de kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening. Deze kosten worden bepaald door het gewicht en de vervoerder van het pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dienen de artikelen ongedragen, onbeschadigd en met aangehecht kaartje in de originele verpakking te worden teruggezonden.
Na ontvangst en controle van je retourzending wordt het bedrag teruggestort op de (bank)rekening welke is gebruikt tijdens het plaatsen van je bestelling. Dit duurt maximaal 14 werkdagen.

Het herroepingsrechtformulier kan  HIER  (PDF) worden gedownload.

Ruilen
Wil je een artikel ruilen voor een andere kleur of maat? Dan gelden dezelfde regels als voor retourneren: ongedragen, onbeschadigd en met aangehecht kaartje. Kijk eerst op de website of het gewenste artikel er -nog- is, of neem contact op middels het contactformulier.
Om zoveel mogelijk teleurstelling te voorkomen raad ik  je aan om alle informatie aangaande een artikel goed door te nemen! Alle artikelen zijn gemeten en zo duidelijk en volledig mogelijk omschreven. Twijfel je? Neem dan vooral eerst contact met me op via het contactformulier.
N.B.: Om hygiënische redenen kunnen oorbellen en pruiken niet worden geruild.

Het retourformulier kan je  HIER  (PDF) downloaden.

Stuur de artikelen inclusief het retour- of herroepingsformulier naar onderstaand adres.
(Je hebt dus wettelijk het recht om zonder opgave van reden te annuleren, toch wil ik je vragen om wel een reden te geven; daar kunnen we van leren! Maar, het blijft dus echt je recht om dat niet te doen!)

Fairytale Fashion
Lindenlaan 2
6301HB Valkenburg

Hoe het werkt:

 • Verpak je retourpakket in een geschikte verpakking (max. 175x58x78 cm en <23 kg).
 • Download het retour- of herroepingsformulier, vul het in en voeg het bij.
  Als je geen printer hebt kun je het ook uiteraard ook (over)schrijven.
 • Voorzie het pakket van een geldig retourlabel met barcode.
  Dit kun je aanmaken op de website van PostNL en zelf printen.
  Als je geen printer hebt kun je je verzendlabel gratis laten printen bij het PostNL-punt waar je je pakketje naartoe brengt.
 • Vul alle gegevens voor het label in, inclusief de regels onderaan "stuur de ontvanger een e-mail".
  Gebruik daarvoor het e-mailadres info@fairytale-fashion.nl en vul bij omschrijving het ordernummer in.
 • Breng je pakketje naar een PostNL-punt, daar krijg je een bewijs/track&trace code.
  Met deze code kun je zelf ook online de zending volgen.
 • Bewaar dit bewijs goed tot je retourzending is afgehandeld.

Sinds 2019* heeft PostNL het mogelijk gemaakt dat pakketbezorgers de retourpakketten van webwinkels meenemen als ze een nieuw pakketje bij je komen brengen. Dit kan zonder afspraak, je moet alleen zorgen dat het kant en klaar is om direct mee te kunnen geven. Je krijgt van de bezorger een bewijs met track&trace-code voor het meegeven.

*Kanttekening: in de praktijk blijkt deze mogelijkheid na al die tijd nog steeds niet algemeen bekend, niet bij de klanten maar ook niet bij de pakketbezorgers (en zelfs niet bij alle PostNL filiaalhouders!)
Informeer dus eerst bij jouw bezorger voor deze mogelijkheid!

Let op! Zonder bewijs van verzending kan ik geen verantwoordelijkheid nemen voor pakketten die zijn zoekgeraakt in de post. Stuur daarom artikelen altijd terug met track & trace code.

© 2019 - 2022 Fairytale-Fashion.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel