Algemene voorwaarden.

Toepasselijkheid
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de website van Fairytale Fashion en dekken alle verkoop-, leverings- en betalingshandelingen aan consumenten van de website van Fairytale Fashion.
Door een bestelling te plaatsen, ga je uitdrukkelijk akkoord met deze voorwaarden.
Wij behouden het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen dan wel aan te vullen, op voorwaarde dat de wijzigingen op de website gepubliceerd worden. Op de website Fairytale Fashion en deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

Overeenkomst & voorbehoud
Volgens het Nederlands recht: een overeenkomst komt tot stand nadat je van Fairytale Fashion per e-mail een bevestiging van jouw bestelling hebt ontvangen. Het staat Fairytale Fashion vrij om online bestellingen zonder opgaaf van reden te weigeren.
De artikelen blijven eigendom van Fairytale Fashion tot het volledige factuurbedrag, inclusief verzendkosten, zijn voldaan.
Wij doen ons best om onze website zo up-to-date mogelijk te houden. Het kan voorkomen dat een besteld product bij verzending helaas niet meer op voorraad blijkt te zijn. Je krijgt dan zo snel mogelijk van ons bericht om dit voor een ander product om te ruilen. Als je hier niet voor kiest of wij binnen 24 uur geen reactie krijgen, wordt het betaalde bedrag binnen 14 dagen teruggestort op jouw rekening.

Prijzen en levering
De prijzen die op de site staan vermeld zijn inclusief het wettelijk verplicht BTW-tarief (21%) en exclusief verzendkosten.
De verzendkosten in Nederland zijn € 4,10 voor een brievenbusdoos en € 6,75 voor pakketpost. Voor België is er een enkel standaard tarief van € 7,75. (Onder het kopje "verzenden en betalen" staan de door Fairytale Fashion aangepaste tarieven).
Voor verzendkosten naar andere landen kan je via het contactformulier contact met ons opnemen voor een prijsopgave.

Je kunt ons niet houden aan prijsvermeldingen die duidelijk onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van invoer- of drukfouten. Aan onjuiste prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien er sprake is van een aanbieding staat dit uitdrukkelijk op de website vermeld. Een aanbieding geldt altijd zolang de voorraad strekt. Fairytale Fashion heeft het recht om de prijzen te allen tijden aan te passen. Met een prijswijziging komen er geen veranderingen voor al geplaatste en betaalde orders. Deze zullen afgehandeld worden voor de afgesproken prijs.

Wij streven ernaar jouw bestelling binnen 5 dagen te verzenden na ontvangst van jouw betaling. Mocht het voorkomen dat wij van deze levertermijn afwijken, dan nemen wij binnen 24 uur contact op. De wettelijk vastgestelde termijn bedraagt maximaal 14 dagen na ontvangst van een betaling. Bezorging geschiedt door pakketservice Post NL. Let op: wanneer jouw bestelling naar een niet-EU land wordt verzonden, kunnen er bij ontvangst invoerrechten in rekening worden gebracht.

Overmacht
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet nakomen van de overeenkomst indien dit te wijten is aan overmacht. Onder overmacht verstaan wij onvoorziene omstandigheden zoals onder andere brand, bedrijfsstoringen, overheidsbepalingen (bijvoorbeeld importbeperkingen) en logistieke problemen, waardoor wij niet in staat zijn onze verplichtingen na te komen. Eventuele betalingen worden in dat geval teruggestort. Indien deze situatie ons inziens van tijdelijke aard is, hebben wij het recht de uitvoering van de overeenkomst uit te stellen tot deze situatie zich niet meer voordoet en wij alsnog kunnen leveren. Wij zijn in geval van overmacht nooit verplicht om enige schadevergoeding te betalen.

Betalen
Na het plaatsen en betalen van een bestelling ontvang je een bevestigingsbericht per e-mail. Fairytale Fashion werkt samen met Klarna zodat je kunt kiezen uit verschillende betaalopties zoals iDEAL en achteraf betalen.

Retourneren
Wij doen er alles aan om je via onze website zo volledig mogelijk te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze binnen 14 dagen retour worden gezonden. Deze zichttermijn van 14 dagen gaat in op het moment dat het artikel door jou op het bezorgadres is ontvangen. Alle via de Fairytale Fashion website gekochte artikelen kunnen teruggestuurd worden, met uitzondering van oorbellen en pruiken -om hygiënische redenen.
Als je een artikel wil ruilen voor een ander artikel of een andere maat, kun je het betreffende artikel retour sturen en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen in de webshop. De retour kosten zijn voor rekening van de consument.

Wet bescherming persoonsgegevens
Fairytale Fashion gaat vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Deze privacygevoelige informatie wordt niet doorgegeven aan derden, deze wordt enkel en alleen voor bestellingen die jezelf plaatst gebruikt.

Vragen en opmerkingen
Mocht je na het lezen van deze algemene voorwaarden vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact op via het contactformulier of e-mail info@fairytale-fashion.nl. Tevens zijn wij telefonisch bereikbaar via Whatsapp op telefoonnummer: +31 (0)6 211 97 239. (Spreek je boodschap in!)

Colofon
Fairytale Fashion
Lindenlaan 2
6301HB Valkenburg
Telefoon: +31 (0)6 211 97 239
E-mail: info@fairytale-fashion.nl

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd of voor andere doeleinden worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van Fairytale Fashion.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2019 - 2022 Fairytale-Fashion.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel