9 februari 2022
Op zich geen nieuws maar handig om te weten:
Wil je je aankoop terugsturen? De pakketbezorgers van PostNL nemen de retourpakketten van webwinkels mee als ze een nieuw pakketje brengen. Zonder afspraak of afhaalopdracht. Lees hier de details. (Met de kanttekening!)

Fairytale Fashion, sprookjesachtig mooie mode

5 februari 2022
Gelukkig heeft PostNL inmiddels nauwelijks tot geen last meer van de gevolgen van de pandemie!

Fairytale Fashion, sprookjesachtig mooie mode

18 januari 2021
Inmiddels lukt het PostNL -i.t.t. het bericht van december- meestal niet meer om pakketten binnen een dag te bezorgen. Verreweg de meeste post lijkt in meerdere of mindere mate vertraging te hebben. Van het legen van brievenbussen tot het sorteren van post, op elke plek kan op dit moment het euvel liggen.
Nogmaals wordt gevraagd om je begrip.

Fairytale Fashion, sprookjesachtig mooie mode

16 december 2020
De nieuwe algehele lockdown heeft veel impact op het netwerk van PostNL. PostNL verwacht de komende weken een recordaantal pakketten te verwerken en te bezorgen. Ondanks alles is PostNL nog steeds in staat de meeste pakketten binnen een dag te bezorgen. Toch is het helaas onvermijdelijk dat een aantal pakketten vertraging oplopen. We hopen hiervoor op jouw begrip. Kijk altijd voor de meest actuele status van een bestelling naar de Track & Trace code en -pagina.

Fairytale Fashion, sprookjesachtig mooie mode

10 juni 2020

Bezorgers PostNL.
PostNL volgt de algemene RIVM-richtlijnen en neemt maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen en het contact tussen bezorger en ontvanger te minimaliseren. PostNL licht medewerkers in en zorgt dat zij weten wat ze moeten doen om gezond en veilig te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. Bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

Bezorging van pakketten.
Het aantal te bezorgen pakketten is enorm gestegen. Online bestellen is in deze periode tenslotte een makkelijke en veilige manier om producten in huis te halen. Door de drukte die ontstaan is door het grote aantal bestellingen en de overheidsmaatregelen is het mogelijk dat de levering van bestellingen vertraging oploopt.

België
Het versturen van post en pakketten naar België is weer mogelijk maar ook in België is het aantal pakketten momenteel erg hoog. Dit in combinatie met de maatregelen van de Belgische regering kan ervoor zorgen dat zendingen vertraging oplopen.

Fairytale Fashion, sprookjesachtig mooie mode

18 maart 2020
In verband met het coronavirus heeft de Belgische regering besloten niet-essentiële winkels te sluiten vanaf 18 maart om 12.00 uur. Een deel van de PostNL locaties in België is daarom gesloten.

Bezorgoptie 'Afhalen op PostNL locatie' in België.
Het is niet meer mogelijk om zendingen direct naar een PostNL locatie in België te sturen.

Gesloten PostNL locaties in België.
Pakketten die nu nog naar een gesloten PostNL locatie worden gestuurd, worden direct retour gestuurd naar de afzender. Wanneer een pakket op een huisadres moet worden afgeleverd, maar niet bij de betreffende consument thuis kan worden bezorgd, wordt deze afgeleverd op een PostNL locatie die geopend is.

Fairytale Fashion, sprookjesachtig mooie mode

16 maart 2020
Nu het kabinet aanvullende maatregelen heeft aangekondigd tegen het verspreiden van het Coronavirus  komen er meer vragen over de bezorging van post en pakketten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Daarom bezorgt PostNL tot op heden zoals je gewend bent. Om de verspreiding van het virus te voorkomen, neemt PostNL wel extra maatregelen. De gezondheid en veiligheid van medewerkers, klanten en partners staan daarbij voorop.
Welke maatregelen PostNL heeft getroffen, lees je hier:

Bezorging van post en pakketten – handtekening voor ontvangst
Vanaf 16 maart tekent de bezorger, na toestemming van de ontvanger, voor ontvangst. Dit doen we om het contact tussen de mensen te minimaliseren. We vragen de ontvanger om de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld.

© 2019 - 2022 Fairytale-Fashion.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel