10 juni 2020

Bezorgers PostNL.
PostNL volgt de algemene RIVM-richtlijnen en neemt maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen en het contact tussen bezorger en ontvanger te minimaliseren. PostNL licht medewerkers in en zorgt dat zij weten wat ze moeten doen om gezond en veilig te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. Bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

Bezorging van pakketten.
Het aantal te bezorgen pakketten is enorm gestegen. Online bestellen is in deze periode tenslotte een makkelijke en veilige manier om producten in huis te halen. Door de drukte die ontstaan is door het grote aantal bestellingen en de overheidsmaatregelen is het mogelijk dat de levering van bestellingen vertraging oploopt.

België
Het versturen van post en pakketten naar België is weer mogelijk maar ook in België is het aantal pakketten momenteel erg hoog. Dit in combinatie met de maatregelen van de Belgische regering kan ervoor zorgen dat zendingen vertraging oplopen.

Fairytale Fashion, sprookjesachtig mooie mode

18 maart 2020
In verband met het coronavirus heeft de Belgische regering besloten niet-essentiële winkels te sluiten vanaf 18 maart om 12.00 uur. Een deel van de PostNL locaties in België is daarom gesloten.

Bezorgoptie 'Afhalen op PostNL locatie' in België.
Het is niet meer mogelijk om zendingen direct naar een PostNL locatie in België te sturen.

Gesloten PostNL locaties in België.
Pakketten die nu nog naar een gesloten PostNL locatie worden gestuurd, worden direct retour gestuurd naar de afzender. Wanneer een pakket op een huisadres moet worden afgeleverd, maar niet bij de betreffende consument thuis kan worden bezorgd, wordt deze afgeleverd op een PostNL locatie die geopend is.

Fairytale Fashion, sprookjesachtig mooie mode

16 maart 2020
Nu het kabinet aanvullende maatregelen heeft aangekondigd tegen het verspreiden van het Coronavirus  komen er meer vragen over de bezorging van post en pakketten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Daarom bezorgt PostNL tot op heden zoals je gewend bent. Om de verspreiding van het virus te voorkomen, neemt PostNL wel extra maatregelen. De gezondheid en veiligheid van medewerkers, klanten en partners staan daarbij voorop.
Welke maatregelen PostNL heeft getroffen, lees je hier:

Bezorging van post en pakketten – handtekening voor ontvangst
Vanaf 16 maart tekent de bezorger, na toestemming van de ontvanger, voor ontvangst. Dit doen we om het contact tussen de mensen te minimaliseren. We vragen de ontvanger om de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld.

 

 

© 2019 - 2020 Fairytale-Fashion.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel