Sorteer op

De lenzen van Fairytale Fashion zijn zogeheten "party" of "fun" lenzen en hebben dus geen sterkte.
Fairytale Fashion kan niet aansprakelijk worden gesteld voor nadelige consequenties door het gebruik van de lenzen:

LEES ONDERSTAAND DUS GOED DOOR!

♦ “Contact Lens Beginners”: voordat je contactlenzen koopt en/of gaat gebruiken is het belangrijk om je ogen te laten controleren en opmeten door een specialist zoals een optometrist of opticien.
Voor de pasvorm is het belangrijk om de diameter en de basiscurve van je ogen te weten.

♦ Zoek naar een hygiënische omgeving en was je handen voordat je de contactlenzen aanraakt. Dit helpt het voorkomen van het zich nestelen van bacteriën op de lenzen. Een speciale lenshouder biedt bescherming tegen bacteriën en garandeert een veilig bewaren en transport van de contactlenzen.

♦ Vooral tijdens de Corona-pandemie is het van extra belang om heel regelmatig en zorgvuldig je handen te wassen: besmettingen komen vaak voor via hand-oog contact!

♦ Gebruik een goede lenzenvloeistof om de lenzen in te bewaren.

♦ Zachte lenzen zijn flexibel en gemakkelijk te gebruiken. In de regel veroorzaken ze geen problemen. Vanwege hun waterhoudende en zuurstof doorlatende materiaal kunnen ze maximaal een jaar worden gedragen, mits de lenzen goed onderhouden worden.

♦ Bij de omschrijving van de lenzen staat de basicurve, de diameter en de mate van transparantie* vermeld.

* Dekkend. Niet transparant, behalve uiteraard de ruimte voor de pupil
** Iets transparant. Vooral in het midden "waaiert" het volledig transparante pupil-gedeelte iets uit, waardoor de eigen oogkleur iets zichtbaar is. Door het glanzen van de ogen en de lenzen worden de kleuren veelal "optisch gemengd"
*** Transparant. Het veranderd je eigen oogkleur niet drastisch maar geeft wel een goede tint.

► Let op: lenzen met motieven en lenzen met niet-transparante (dekkende) kleurdelen mogen tijdens het rijden NIET worden gedragen! De gekleurde gebieden op de lens kunnen het gezichtsveld beperken en dus ook de algehele beleving in het verkeer.

© 2019 - 2022 Fairytale-Fashion.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel